Вивчення функціонального стану стопи методом комп’ютерної рентгеноморфометрії - Авер'янова, Л. О.; Головенко, В. М.; Скляр, О. І. (ХМАПО, 2004)
У статті подано обгрунтування комп"ютерного аналізу рентгеногами стопи
Keywords: стопа; рентгеноморфометрія; комп'ютерна; стан функціональний