Розробка застосунку трекінга та підрахунку людей у відеопотоці - Кашкін, О. Д. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є застосунок для трекінгу людей у відеопотоці. Метою роботи є розробка застосунку, який здатний автоматично виявляти та трекувати рухи людей у відеопотоці з високою точністю та швидкістю. Використано методи комп’ютерного зору, такі як виявлення об’єктів, відстеження об’єктів, алгоритми виокремлення особливостей та нейронні мережі для аналізу зображень. У результаті роботи розроблений застосунок здатний точно виявляти та трекувати рухи людей у відеопотоці. Він забезпечує широкий спектр можливостей, таких як відстеження особи, розпізнавання жестів та підрахунок кількості людей у відео. Застосунок є потужним інструментом для безпеки, відеоспостереження та аналізу поведінки людей у реальному часі.
Keywords: модель одношарового багатокоробочного виявлення; алгоритм на основі регіонів та згорткових нейронних мереж; глибокий трекер; модель з масками та згортковими нейронними мережами