Статистична модель систем ідентифікації за ознакої «свій-чужій» - Чернишов, М. В.; Обод, І. І. (НТУ «ХПІ», 2019)
Наведене дослідження показало, що підвищення завадостійкості ідентифікаційних систем спостереження можна досягти шляхом підвищення коефіцієнта готовності відповідача.
Keywords: система спостереження повітряного простору; свій-чужий; система ідентифікації