Редизайн сайту архітектурного бюро - Узлова, А. Д. (My University, 2022)
Мета роботи – редизайн існуючого сайту архітектурного бюро зі створенням нового стилю та новою навігацією для спрощення пошуку інформації на сайті. Об’єкт дослідження – вимоги до дизайну інтерфейсів, особливості розробки структури та прототипів сайтів-візиток. Кваліфікаційна робота полягає в створенні нового дизайну для існуючого сайту архітектурного бюро з метою покращення відвідуваності сайту, наповнення необхідної інформації та знаходження клієнтів. В ході виконання роботи проведено аналіз завдання, визначені цілі та задачі проєктування; зроблено аналітичний огляд досягнень у створенні та розробці сайтів-візиток. Також визначено послідовність розробки дизайну сайту; проведено аналіз та вибір інструментальних засобів розробки. Проаналізовано дизайн існуючого сайту та проведено його редизайн, створено нові елементи графічного дизайну сторінки, розроблена інформаційна структура та навігація. На основі готових вайрфреймів для десктопної та мобільної версії створено прототипи сайту; компоновка контенту , верстання та тестування сайту . Після створення домену сайт публікується в мережі інтернет та створюються рекламні банери для просування сайту у соціальних мережах.
Keywords: сайт архітектурного бюро; редизайн