Засоби захисту інформації на основі нейронних мереж - Мороз, А. С.; Петренко, О. Є. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є розгляд особливостей використання нейронних мереж, як складової системи захисту інформації. В доповіді наводиться метод нейронної системи захисту інформації від мережевих атак.
Keywords: нейроні мережі; мережева атака; мережевий протокол