Поглиблене повторення деяких розділів вищої математики на алгоритмічній основі - Бутенко, Н. С.; Кондрат, В. В. (My University, 2024)
Запропоновано систему алгоритмів для поглибленого повторення (вивчення) матеріалу. В роботі це продемонстровано на прикладі одного із важливих розділів вищої математики «Аналітична геометрія». При цьому зосереджено увагу на розв’язанні базових (типових) задач і на тих питаннях, які викликають труднощі у студентів під час розв’язання цих задач. Зокрема, як обрати із списку відомих рівнянь площини (прямої) те, яке потрібно застосувати у заданій задачі.
Keywords: самостійна діяльність; поглиблене повторення; розв’язання типових задач