Розробка модуля «Формування технологічної карти страв меню» інформаційної системи кав'ярні - Абрамов, Є. А. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є кав’ярня. Метою кваліфікаційної роботи є розробка модуля для формування технологічної карти страв меню. Методом дослідження є системний аналіз з використанням об’єктно- орієнтованого підходу. У роботі проведено аналіз предметної області, функціональних особливостей кав'ярні, аналіз організаційної структури, розроблено UseCase діаграму та діаграму Activity, наведено опис вимог і виконана постановка задачі, розроблено елементи інформаційного, математичного та програмного забезпечень модуля, обґрунтовано вибір технічного забезпечення сервісу.
Keywords: калькуляційна карта; технологічна карта; техніко- технологічна карта