Дослідження каскадної композиції для аналізу дескрипторних систем - Приходько, К. Д. (My University, 2020)
Результатом розробки є програма «MatrixComposer», яка може використовуватися користувачами для розрахунку коефіцієнтів каскадно(послідовно) скомпонованої дескрипторної системи.
Keywords: дескрипторна система керування; регулярний жмуток матриць; послідовна композиція; еквівалентні системи