Моделювання лазерних прецизійних інформаційно-вимірювальних пристроїв - Гнатенко, О. С.; Жданова, Ю. В. (ОДАТРЯ, Одеса, 2019)
В основі сучасних лазерних прецизійних інформаційно-вимірювальних пристроїв різного призначення майже завжди використовуються лазерні далекоміри. Лазерні далекоміри розрізняються за принципом дії на імпульсні і фазові.
Keywords: лазер; відбиття; вимірювання; дистанція