Використяння емпіричного правила стерджеса на прикладі мобільного застосунку для підрахування статистик - Дудуков, А. С.; Назаров, О. С. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження та аналіз результатів використання правила Стерджеса для підрахування статистики з використанням мобільного застосунку. В доповіді наводяться результати дослідження використання правила на основі отримання статистики родини за віковими інтервалами в мобільному застосунку для побудови та аналізу генеалогічного древа родини.
Keywords: правило Стерджеса; підрахування статистики