Інтелектуальна система управління мікрокліматом у складському приміщенні - Бельков, Д. О. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі запропоновано проект системи управління мікрокліматом у складському приміщенні, розроблено основні алгоритми роботи клієнтської та серверної частин системи управління. Застосування запропонованої системи управління мікрокліматом дозволить підвищити рівень керування енергоефективністю і споживанням енергоресурсів.
Keywords: мікроклімат; складське приміщення; мікроконтролер