Програмна система для персоналізації досвіду гравців у настільні ігри. Клієнтська частина - Посукан, І. І. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для персоналізації досвіду гравців у настільні ігри. Метою роботи є розробка програмної системи, яка надає користувачам можливість організовувати та брати участь у подіях, присвячених настільним іграм. Результатом розробки стала програмна система «Tabletop Connect», яка дозволяє ефективно управляти подіями настільних ігор, автоматизуючи створення івентів, реєстрацію учасників та забезпечуючи зручний зворотний зв'язок для поліпшення організації заходів.
Keywords: досвід гравців; настільна гра; програмна система «Tabletop Connect»