Дипломне поектування для студентів усіх форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» - Невлюдов, І. Ш.; Андрусевич, А. О.; Токарєва, О. В.; Пономарьова, Г. В. (НАУ, 2016)
У посібнику наведені загальні вимоги до організації і проведення дипломного проектування, основні вимоги до виконання атестаційної роботи (проекту) здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», рекомендації щодо оформлення та проектування, а також стислий довідковий матеріал щодо змісту розрахункової частини роботи з прикладами. Рекомендується студентам денної та заочної форм навчання спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».