Методи діагностування дефектів у кіберфізичних системах на основі матричних структур даних - Каряка, Е. В. (My University, 2023)
У магістерській роботі розглядаються питання, пов'язані зі створенням моделей, методів, архітектур на основі матричних структур даних для пошуку дефектів у цифрових системах. Мета дослідження – суттєве зменшення обчислювальної складності алгоритмів пошуку даних та діагностування несправностей шляхом розробки ефективної інфраструктури матричних даних для технологічного апаратно орієнтованого паралельного аналізу дефектів з використанням метрики подібності-відмінності. Задачі дослідження: проаналізувати сучасні технологічні тенденції; виконати аналітичний огляд математичного апарату – моделей та методів пошуку та діагностування дефектів; розробити архітектуру секвенсора для пошуку подібності-відмінності-включення на основі матричних структур даних.
Keywords: архітектура; кіберфізичний комп'ютинг; кіберфізичний простір; пошук даних; діагностування дефектів; метрика подібності-відмінності; клас еквівалентностей; кубитні вектори; матричні структури даних; цифрові системи на кристалах