Дослідження методів та архітектурних рішень для підвищення ефективності веб-розробки на платформі .NET - Валенда, Н. А.; Мітряєв, С. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Дана робота присвячена оцінці ефективності різних типів архітектур розробки програмного забезпечення для вдосконалення розробки веб-додатків. Розглянуто основні типи програмних архітектур, такі як мікросервісна, багаторівнева, клієнт-серверна та сервіс-орієнтована.
Keywords: веб-додаток; програмна архітектура