Діагностика та протидія загрозам економічній безпеці логістичного підприємства на прикладі ТОВ «Техноком» - Лашина, А. Г. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є механізм забезпечення економічної безпеки логістичного підприємства. Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з діагностики та протидії загрозам економічній безпеці логістичного підприємства. Розглянуто теоретично-методичні основи діагностики економічної безпеки підприємства. Розкрито основні внутрішні та зовнішні фактори, що здатні негативно впливати на економічну безпеку підприємства. Наведено характеристику економічної безпеки підприємства. Проаналізовано сучасні підходи до оцінки рівня економічної безпеки підприємства. Проаналізовано діяльність та напрями організації економічної безпеки ТОВ «Техноком». Виявлено актуальні загрози економічній безпеці досліджуваного підприємства. Визначено ефективні шляхи забезпечення економічної безпеки на досліджуваному підприємстві. Запропоновано організаційно-методологічний підхід до оцінки рівня економічної безпеки для ТОВ «Техноком».
Diagnosis and Counteraction to Economic Security Threats for Logistics Company Exemplified by LLC «Technocom»
Keywords: логістична діяльність; економічна безпека; економічна діагностика; система моніторингу; економічні загрози; logistic activity; economic security; economic diagnostics; monitoring system; economic threats