Розроблення вебзастосунку для вибору та бронювання квитків на авіаційні рейси - Чорна, М. К. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є розроблення вебзастосунку для вибору та бронювання квитків на авіаційні рейси. Метою роботи є розробка функціонального вебзастосунку, який надає можливість обирати та бронювати квитки на авіаційні рейси. Для зручності користувачів є реалізація функції для завантаження квитків після здійснення бронювання, а також створення особистого кабінету для відстеження власних бронювань та збереження авіаквитків. Проведено аналіз існуючих застосунків для бронювання квитків на громадський транспорт. Створено структуру системи та окремих баз даних призначених для реалізації мікросервісної архітектури. У результаті роботи розроблено вебзастосунок для вибору та бронювання квитків на авіаційні рейси з можливістю завантаження квитка після здійснення успішного бронювання та створення особистого кабінету.
Keywords: бронювання квитків; пошук квитків; авіарейс; історія бронювань; генерація квитка; мікросервісна архітектура