Дослідження та розробка методів маршрутизації транспортних засобів в системі мережевого рітейлу - Бронза, Є. С. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та розробка методів маршрутизації транспортних засобів в системі мережевого рітейлу. Об’єктом дослідження є побудова маршрутів доставки товарів зі складу до точок продажу у роздрібній системі мережевого рітейлу. Предметом дослідження є методи та алгоритми побудови маршрутів між складом та торговими точками мережі. Галузь застосування – використання у складі систем управління транспортом. Досягнення мети кваліфікаційної роботи базується на комплексному використанні загальновідомих методів кластерного аналізу данних та алгоритмів побудови маршрутів. Результатом кваліфікаційної роботи є порівняльний аналіз сукупності методів кластеризації та алгоритмів побудови маршрутів на множині торгових точок однієї торгівельної мережі з одним складом.
Keywords: TMS; система мережевого рітейлу; vehicle routing problem; задача комівояжера; кластеризація; K-MEANS; K-MEANS++; FCM