Розробка інформаційної технології оперативної та конфеденційної доставки відеоінформаційного ресурсу в сстемі критичної інфраструктурі - Бараннік, Волод. Віктор.; Гаврилов, Д. С.; Сорокун, А. Д. (Харьковский национальный университет радиоэлектроники, 2018)
Розробляється інформаційна технологія оперативної та конфіденційної доставки відеоінформаційного ресурсу в системі критичної інфраструктури шляхом захисту блоків, що містять контурну інформацію. Виявляється контурна інформація за допомогою аналізу блоку розробленою метрикою. Показується можливість класифікації блоків за контурною насиченістю з метою подальшої обробки.
Keywords: інформаційна технологія; оперативність; конфіденційність; метрика; контурна інформація; information technology; efficiency; confidentiality; metrics; outline information