Технологія розпізнання особистості у відеопотоку в режимі реального часу - Супрун, О. О.; Кошель, В. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Завдання розпізнавання осіб є одним із перших практичних завдань, яке послужило стимулом для розвитку теорії розпізнавання об'єктів. Останнім часом у різних сферах діяльності, пов'язаних із обробкою інформації, зростає потреба швидкої та правильної ідентифікації особистості людини у відеопотоці в режимі реального часу.
Keywords: реальний час; розпізнавання об'єктів