Захист інформації в інфокомунікаційній мережі при віддаленій роботі установи - Золотарьов, В. А. (ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022)
За період пандемії, коли багато організацій вимушені організовувати віддалену роботу, питання захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних мережах стало актуальним як ніколи. Масштабна кібератака 14 січня 2022 року, коли хакери атакували й частково зламали понад 70 державних вебсайтів України, зайвий раз довела слабкість кіберзахисту більшості установ і нехтування рекомендаціями CERT-UA – урядової команди реагування на комп'ютерні надзвичайні події України, яка функціонує у складі Державного центру кіберзахисту Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
Keywords: віддалена робота; кіберінциденти; засоби захисту; кіберзахист