Вимірювальна система для контролю кліматичних параметрів теплиці - Курило, В. Г. (My University, 2021)
Мета роботи – розробити інформаційно-вимірювальну систему для контролю кліматичних параметрів тепличних приміщень. Розроблено узагальнену структурну схему автоматизованої вимірювальної системи, здійснено вибір елементної бази, розроблено алгоритм функціонування системи. Вимірювальна система реалізована на базі персонального комп’ютера з використанням інтерфейсів RS-485, контролера та вимірювальних датчиків. Виконано апріорний аналіз похибок вимірювання проектованої системи та розглянуті основні принципи поелементної повірки. Запропонована інформаційно-вимірювальна система може застосо-вуватись в промислових теплицях.
Keywords: вимірювальна система; теплиця; клімат; вимірювання; програмне забезпечення; контролер; температура; вологість; рівень со2; освітленість