Сучасний стан та перспективи розвитку гнучких інтегрованих систем - Бронніков, А. І. (Державне підприємство Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування, 2018)
Важливим засобом підвищення гнучкості виробництва при освоєнні випуску нової продукції є застосування технологій швидкого переналагодження. Організаційним чинником, що сприяє підвищенню гнучкості виробничих систем при переході на випуск нової продукції, є стандартизація оснастки.
Keywords: гнучкість; переналагодження; функціональність