Дослідження та розробка аналітичних методів CRM системи магазину побутової техніки - Нестеров, С. О. (My University, 2023)
Мета роботи – дослідження, вивчення, розробка та аналіз переліку методів інтелектуального аналізу даних для заохочення та приваблення відвідувачів, потенційний покупців, постійних клієнтів. У результаті роботи розглянуто існуючі методи та алгоритми створення персональних пропозицій для роботи CRM-системи магазину побутової техніки, включаючи експериментальне дослідження та аналіз його результатів.
Keywords: асоціативні правила; інтелектуальний аналіз даних; рекомендації; побутова техніка