Дослідження методичних підходів оцінювання конкурентоспроможності товару - Соколова, Л. В.; Верясова, Г. М.; Соколов, О. Є. (Wirtschaft und Management: Probleme der wissenschaf und praxis : Sammelwerk der wissenschaftlichen Artikel, 2014)
У статті розглянуті основні аспекти визначення конкурентоспроможності промислових товарів починаючи від складання плану проведення підготовчого етапу до безпосереднього вибору методичного підходу розрахунку рівня конкурентоспроможності товару. Також було проведено широкий аналіз існуючих методів розрахунку конкурентоспроможності товару. Результати такої оцінки є основою для прийняття відповідних рішень щодо розв’язання різноманітних ринкових проблем підприємства в умовах конкурентного середовища.
Investigation of Methodical Approaches of Product Competitiveness Assessment
Keywords: методичний підхід; конкурентоспроможність товару; оцінювання конкурентоспроможності