Функціональна модель системи бронювання житла на основі платформи Salesforce - Квасов, Є. О. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка функціонального, математичного, алгоритмічного та програмного забезпечення бізнес-процесу ведення обліку роботи з бронюваннями на основі CRM-платформи Salesforce. Об’єктом дослідження є процес автоматизації діяльності агентств з пошуку нерухомості. При написанні роботи використовувалися наступні методи дослідження: аналітичний, програмний. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто проблеми автоматизації діяльності співробітників агентств з пошуку нерухомості з використанням сучасних засобів обробки інформації. В роботі зроблена якісна постановка задачі, створено гнучку онлайн програму. На підставі бізнес правил була розроблена функціональна модель системи бронювання житла, визначені вимоги до програмного забезпечення, діаграми варіантів використання ПЗ, модель даних. Детально описані можливості програмного продукту, що реалізує модель, обрано цільовий варіант архітектури, було описано обрані технічні засоби. Розроблено програмне забезпечення на платформі Salesforce для задачі автоматизації діяльності співробітників рієлторських агентств – програмне рішення для автоматизації всього процесу пошуку клієнтом нерухомості та надання співробітниками агенції нерухомості під оренду. Реалізовано побудову електронних звітів на підставі існуючих даних. Область застосування. Розроблена модель може бути використана будь-якими комерційними та некомерційними організаціями, що специфікуються на роботі з нерухомістю та бронюваннями. Значення роботи та висновки. Модель та програмне забезпечення описане у кваліфікаційній роботі надає співробітникам рієлторських компаній комплект інструментів, що автоматизують основні бізнес-процеси підприємства тим самим заощаджуючи час працівників та підвищуючи ефективність їх роботи.
Functional Model of Accommodation Booking System Based on Salesforce Platform
Keywords: агентство з пошуку нерухомості; Salesforce; система ведення обліку; пераційні системи; програмно-апаратне забезпечення