Імітаційна модель виробітку електричної енергії сонячною електростанцією - Сокорчук, І. П. (ХНУРЕ, 2021)
Тhe simulation model for forecasting of electricity generation on a solar power plant is considered, the results of such modeling are described.
Keywords: імітаційна модель; сонячна електростанція