Застосування методу двобічних наближень на основі використання квазіфункції Гріна-Рвачова до розв’язання еліптичних крайових задач з ізотонними нелінійностями - Юхименко, В. Є. (My University, 2020)
Атестаційна робота присвячена дослідженню можливості застосування методу квазіфункції Гріна-Рвачова до розв’язання крайових задач для нелінійних еліптичних рівнянь. Обчислювальний експеримент проведено для конкретної задачі, було отримано наближений розв’язок, який порівнювався з розв’язком, отриманим у роботі Границі Юлії методом двобічних наближень на основі використання функції Гріна. Програмна реалізація здійснювалася за допомогою математичного пакету «Mathematica 10.0».
Keywords: еліптичні рівняння; метод квазіфункції Гріна-Рвачова; двобічні наближення; гетеротонний оператор