Програмно-апаратний комплекс моніторингу прогресу реабілітації пацієнтів із порушеннями опорно-рухового апарату - Рускіх, О. В. (My University, 2024)
Метою роботи є розробка системи моніторингу прогресу реабілітації пацієнтів із порушеннями опорно-рухового апарату за допомогою методів апаратної непроменевої та комп’ютерно-оптичної діагностики із можливістю легкого транспортування створеної системи, можливістю високоточної діагностики в режимі реального часу, а також можливістю збереження та аналізу змін опорно-рухового апарату протягом часу. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано системи для збору кінематичних параметрів пацієнта, системи для збору пододинамометричних параметрів пацієнта; розроблено модель запропонованої системи моніторингу прогресу реабілітації пацієнтів із порушеннями опорно-рухового апарату, а також прототип портативної баропододинамометричної платформи; проведено дослідження впливу характеристик маркерів та освітлення при реєстрації кінематичних параметрів на точність детектування маркерів для подальшого визначення кутів нахилу ліній тазу та плечей. Подальші дослідження будуть зосереджені на розширенні діапазону параметрів, необхідних для діагностування стану пацієнта та аналізу перебігу лікування, завдяки електроміографічним показникам.
Software and Hardware Complex for Monitoring Rehabilitation Progress in Patients with Musculoskeletal Disorders
Keywords: комп’ютерна мережа; маршрутизатор; шлюз