Дослідження ефективності розробки web-сайтів без використання фреймворків CSS - Шестаков, Д. Ю. (My University, 2021)
Об'єкт розробки - Дослідження ефективності розробки web-сайтів без використання фреймворків CSS. Мета розробки - знизити витрати часу на розробку web-сайтів. Метод рішення - мова розмітки HTML, каскадні таблиці стилей CSS, мова javascript, Sublime Text, Framework Bootstrap. В результаті розробки буде створена система залежності розробки web- сайтів від фреймворків, що допоможе зрозуміти актуальність їх використання
Keywords: CSS-frameworks; web-сайт; css-lybrary; науково-дослідницька практика; web-дизайн; frontend; mysql; ефективність розробки