Архіви електронних публікацій – вільний доступ до наукової інформації - Влащенко, Л. Г.; Плеченко, Н. В. (ХНМУ, 2010)
Архіви електронних публікацій – вільний доступ до наукової інформації
Keywords: наукова інформація; архів електронних публікацій; архів