Спосіб ідентифікації об`єктів (31749) - Обод, І. І.; Ключкевич, Є. О.; Ярова, А. В. (My University, 2008)
Спосіб ідентифікації об’єктів, який полягає в тому, що запитувачем випромінюють сигнали запиту, які приймають відповідачем, аналізують, формують сигнали відповіді та випромінюють сигнали відповіді, які приймають запитувачем і порівнюють їх відповідність із очікуваними сигналами відповіді, які отримують на основі аналізу сигналів запиту, і за результатами порівняння видають сигнали ідентифікації, який відрізняється тим, що на запитувачі визначають площини координати відповідача, які однозначно визначають код сигналу запиту, сформований на основі складних сигналів з псевдохаотичної послідовності, на відповідачі визначають площини координати відповідача, на основі яких визначають код очікуваного сигналу запиту цього відповідача, та формують, при збігу прийнятого та очікуваного сигналів запиту, сигнал відповіді на основі складного сигналу з псевдохаотичної послідовності, код якої однозначно визначений площинними координатами відповідача.
Method for identification of objects (31749)
Способ идентификации объектов (31749)
Keywords: ідентифікація об’єкту; повітряний об’єкт; система ідентифікації; радіолокація