Нейромережева обробка та розпізнавання об’єктів - Гнібеда, А. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є проаналізувати готові рішення та розробити методи зберігання, обробки і розпізнавання об'єктів в умовах колірної близькості. У ході виконання атестаційної роботи були розглянуті всі сучасні рішення розробки нейронної системи і способи розпізнання об'єктів в кольоровий близькості
Keywords: морфологія; фільтрація зображення; колірніпростору; згладжування зображень; фільтрація зображень; перцептроном; бінаризація