Адаптивна система керування ресурсами в small-office та home системах - Сєріков, А. І. (My University, 2020)
Основна мета роботи - це розробка системи та моделі для адаптивного та автоматизованого керування кліматичними ресурсами в домашніх та офісних системах за допомогою накопиченого досвіду користування цими ресурсами. Домашні системи вже мають розроблений механізм для зміни кліматичних умов в приміщеннях. Так для зміни освітленості ми використовуємо ліхтарик, для зміни температури кондиціонер, для зміни вологості - зволожувач повітря. Також вже існують розумні та цифрові інтерфейси для автоматизованого контролю вказаними пристроями. Найчастіше прикладом такого керування є програмний додаток чи голосовий асистент.
Keywords: керування ресурсами; small office; home системи