Практичні аспекти оцінки рівня правової безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Журавель, М. Ю.; Стороженко, О. В. (Українська державна академія залізничного транспорту, 2013)
Запропоновано ключові задачі щодо забезпечення правової безпеки підприємства. Сформовано систему показників оцінки рівня правової безпеки підприємства.Предложены ключевые задачи по обеспечению правовой безопасности предприятия. Сформирована система показателей оценки уровня правовой безопасности предприятия. Key tasks to providing of enterprise legal security are proposed. The system of indicators to assessment the level of legal security was formed.
Practical Aspects of Assessment the Level of Enterprise Legal Security
Keywords: правова безпека підприємства; оцінка рівня правової безпеки; система показників оцінки правової безпеки; правовая безопасность предприятия; оценка уровня правовой безопасности; система показателей оценки правовой безопасности; enterprise legal security; estimation of legal strength security; system of indicators the level of legal security