Аналіз змін до Закону України «Про туризм» з огляду на сучасний досвід країн ЄС - Семенова, М. В. (Baltic International Academy, 2019)
Доповідь присвячена аналізу змін в закон України «Про туризм», що містяться в Проекті Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» щодо удосконалення понятійного апарату у туристичній галузі та лібералізації туристичної діяльності. // The report is devoted to the analysis of changes to the Law of Ukraine «On Tourism» contained in the Draft Law on Amendments to the Law of Ukraine «On Tourism» regarding the improvement of the conceptual apparatus in the tourism industry and the liberalization of tourism activity.
Keywords: турист; відвідувач; договір; туризм; туроператор; турагент; туристичні послуги; tourist; visitor; contract; tourism; tour operator; travel agent; travel services