Розробка автоматизованої системи обліку та аналізу поточної успішності студентів - Обривко, Є. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є процеси автоматизованої перевірки та оцінювання якості знань, а також методи прогнозування майбутньої успішності студентів та ведення навчальної статистики. Предметом дослідження є веб-орієнтована інформаційна система перевірки та обліку успішності навчання, її структура, алгоритм роботи та методи і засоби реалізації компонентів. Мета кваліфікаційної роботи полягає у розробці автоматизованої системи обліку та аналізу поточної успішності студентів. Розроблювана система має забезпечувати швидку та зручну взаємодію між викладачами та студентами в процесі перевірки та оцінювання знань, надавати додаткові можливості ведення статистики та прогнозування рівня майбутньої успішності, що у майбутньому позитивно вплине на об’єктивність оцінювання та підвищуватиме інтерес до досягнення навчальних результатів. Окрім того, результати виконання роботи можна віднести до цілі сталого розвитку 4 «Якісна освіта», зокрема до пунктів 4.4 «Підвищити якість вищої освіти та забезпечити її тісний зв’язок з наукою, сприяти формуванню в країні міст освіти та науки» та 4.7 «Створити у школах сучасні умови навчання, включаючи інклюзивне, на основі інноваційних підходів».
Keywords: оцінювання якості знань; аналіз поточної успішності; СТУДЕНТИ; СТУДЕНТИ