Особенности моделирования сложных информационных систем на основе генетических алгоритмов - Левыкин, В. М.; Чалый, С. Ф. (My University, 2000)
Розглянуті питання моделювання складних інформаційних систем за допомогою еволюційних методів. Наведені особливості функції придатності генетичного алгоритму при моделюванні поведінки інформаційної системи. The problems of simulation of complex information systems jn the basis of evolutionary methods are considered. The features of a genetic algorithm fitness-function when simulating an information system behaviors.
Keywords: информационная система; генетический алгоритм; моделирование сложных систем; функциональная структура