Системи рентгенівської візуалізації: навчальний посібник для студентів медико-технічних спеціальностей - Авер’янова, Л. О.; Аврунін, О. Г.; Старенький, В. П.; Тимкович, М. Ю. (My University, 2025)
Розглядаються принципи побудови рентгенівських систем візуалізації та особливості формування рентгенівських зображень для різних галузей клінічного застосування. Посібник рекомендований студентам, а також технічним і медичним фахівцям з метою навчання, підвищення кваліфікації та вдосконалення практичної підготовки в галузі медичної візуалізації.
Keywords: рентген; медико-технічна спеціальність; формування рентгенівських зображень