Оцінювання динамічних характеристик критичних показників зовнішнього середовища логістично-виробничих систем - Пусан, А. М.; Романенков, Ю.О. (My University, 2024)
Ризики діяльності логістично-виробничих підприємств в сучасній Україні відображають критичні умови їх функціонування. Традиційні підходи до управління такими об’єктами, які були ефективні за умов сталої економіки, стрімко втрачають свою ефективність та потребують активного адаптування до жорстких або навіть жорстоких умов функціонування
Keywords: логістично-виробнича система