Розроблення структурної схеми модуля автоматизації на базі RFID – технологій - Хрустальова, С.; Вишванюк, С. (My University, 2023)
Дана робота присвячена розробці експериментального макета автоматизованої системи обліку на складі сучасного виробництва з використанням RFID –технологій. Для цього було проведено аналіз сучасних автоматизованих систем обліку на складі та показані їх недоліки. Для усунення вказаних недоліків, було розроблено структурну та функціональну схему макета автоматизованої системи обліку на складі сучасного виробництва, що дало можливість обрати апаратні модулі, на базі яких буде зібрано експериментальний макет.
Keywords: склад; IIoT; системи керування; RFID