Голографічна мікроскопія - Водяницький, Н. В. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – методи і системи голографічної мікроскопії для дослідження мікроструктур об’єктів з високою просторовою та фазовою роздільною здатністю. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження фізичних принципів, конструкційних особливостей, оптичних властивостей та перспектив розвитку технологій голографічної мікроскопії.
Keywords: голографічна інтерферометрія; когеретність; лазерне джерело; трьохвимірна реконструкція; фазова інформація; цифрова голографія