Умови та можливості створення безумовно стійких криптосистем - Замула, О. А.; Попович, Є. В.; Горбенко, Ю. І. (ХТУРЭ, 2001)
Розглядається математична модель взаємодії користувачів в інформаційно телекомунікаційній системі. Формулюються та доводяться теореми, які дозволяють отримати необхідні та достатні умови створення безумовно стійких криптосистем. Наводяться оцінки стійкості безумовно стійких криптографічних систем для різних значень ключів щифрування.
Keywords: радиотехника; модель взаємодії користувачів