Подшивалова, О. Є.2024-09-032024-09-032024Подшивалова О. Є. Аналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних страв / О. Є. Подшивалова ; наук. керівн. к. т. н., доц. І. С. Творошенко // Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті : матеріали 28-го Міжнар. молодіж. форуму, 16-18 квітня 2024 р. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – Т. 7. – С. 104–106.https://openarchive.nure.ua/handle/document/28545The functionality of applications related to the recognition of products and culinary dishes, as well as their classification by allergens and belonging to a group of certain products that can be limited or excluded from the diet while following diet therapy, is considered and analyzed. There are no Ukrainian analogues of culinary classification applications, no applications with similar functions or information on their development. Given this, it can be argued that this area is quite promisingukрозпізнавання кулінарних стравculinary dishesАналіз існуючих застосунків для розпізнавання кулінарних стравThesis