Розробка моделі вузла літаючої сенсорної мережі - Ясеновський, Е. П. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – літаюча сенсорна мережа. Метою дипломної роботи є розробка моделі вузла літаючої сенсорної мережі. В роботі дуже добре розглянуто основні складові літаючої сенсорної мережи та можливість обміну даними між літаючими апаратами, наземними пристроями. Був здійснен аналіз сучасних технічних пристроїв, які мають схожі конструкторські дані чи використовуються в биту. На основі аналізу була розроблена схема електрична принципова для безпілотного літаючого апарату з можливістю обміну даними між ними та наземним пристроєм, для якого була розроблена схема електрична принципова та друкована плата.
Keywords: передача даних; польотний контроллер; zigbee; esp8266 модуль; літаюча сенсорна мережа; безпілотний літаючий апарат