Спосіб інформаційного забезпечення користувачів - Свид, І. В.; Обод, А. І. (ХНУРЕ, 2016)
Корисна модель, що пропонується, належить до галузі інформаційних технологій і може бути використана при інформаційному забезпеченні споживачів системи контролю повітряного простору.
Keywords: інформаційне забезпечення користувачів; інформаційні технології; системи контролю; повітряний простір