Удосконалення модуля автоматичного управління перетворювача напруги блоку живлення для електричного транспорту - Лобанов, Д. Д. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження: є блок перетворювача напруги для електричного транспорту. Предметом дослідження є вдосконалення модуля автоматичного управління перетворювача напруги блоку живлення для електричного транспорту. Мета роботи: вдосконалення функціональності та ефективності модуля автоматичного управління перетворювача напруги з метою поліпшення характеристик електромобіля та забезпечення оптимальної роботи блоку живлення. Метод дослідження: проведення експериментів з реальним модулем управління для збору даних та оцінки його роботи в реальних умовах. Вдосконалення параметрів управління на основі отриманих результатів для досягнення оптимальної роботи перетворювача напруги. В ході внесли ряд інновацій у модуль автоматичного управління перетворювачем напруги для блоку живлення електромобіля. Зокрема, ми використовували передові методи аналізу існуючих технологій, щоб визначити найбільш перспективні рішення в галузі. Експериментальні дослідження, проведені на реальному пристрої, допомогли нам отримати конкретні дані про роботу модуля в різних сценаріях навантаження та напруги. Застосування оптимізаційних методів дозволило нам досягти оптимальних параметрів управління, що суттєво поліпшило його ефективність.
Keywords: перетворювач напруги; блок живлення; електричний транспорт