Информационная технология динамического формирования интерфейса пользователя системы управления электронным документооборотом - Левыкин, В. М.; Керносов, М. А. (My University, 2008)
В роботі розроблена інформаційна технологія динамічного формування інтерфейсу користувача системи управління електронним документообігом, заснована на використанні фреймової моделі документа. Необхідність проведених досліджень обумовлена складністю автоматизації формування документів зі значної кількості типових шаблонів. Для заповнення кожного з таких елементів документа необхідний специфічний варіант інтерфейсу користувача, що може бути динамічно сформований внаслідок аналізу елементів фреймової структури документа з використанням запропонованій технології. The informational technology of electronic records management system user’s interface dynamic formation, based on the document’s frame model using, is developed. The necessity of these researches is caused by complicated automation of forming documents from the set of typical templates. For filling each of such document elements the specific variant of user’s interface is needed, which can be dynamically formed using offered technology and analysis of document frame structure elements.
Keywords: электронный документооборот; интерфейс пользователя; фреймовая модель документа; технология динамического формирования интерфейса