Сучасні тренди стимулювання впровадження інновацій - Внукова, Н. М.; Григорян, О. О. (My University, 2022)
Для стимулювання впровадження інновацій необхідні горизонтальні зв’язки. Інновації та цифрові технології мають великий потенціал для створення робочих місць, стимулювання зростання продуктивності, сприяння інтеграції та зменшення нерівності. Вони життєва важливі для збільшення виробництва компаній, виробників і постачальників послуг, а також для накопичення капіталу знань. Напрям стимулювання впровадження інновацій англійською мовою у всьому світі у системі Google Trends є статистично незначимим, що свідчить про недостатню увагу користувачів до цього напряму змін на глобальному рівні. Між тим саме процес стимулювання впровадження інновацій, зокрема, через знання є перспективним напрямом зростання компаній і позитивного впливу на прогрес.
Keywords: тренди змін; стимулювання впровадження