Клинок розкладного ножа - Копоть, М. А.; Дудар, З. В.; Дейнеко, Ж. В.; Шубін, І. Ю. (My University, 2023)
Корисна модель належить до ручного ріжучого обладнання, яке може бути використана під час полювання, у експедиціях, туризмі та побуті.
Keywords: ручне ріжуче обладнання; зброя; мисливство; туризм